Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un biciclist băut a accidentat o femeie și cei doi copii ai ei pe o trecere de pietoni din Suceava / Video

accident bun

Un biciclist băut a accidentat o femeie și cei doi copii ai ei pe o trecere de pietoni din Suceava

Un biciclist de 55 de ani, băut, a accidentat luni o femeie și cei doi copii ai ei, de 7 și 10 ani, pe o trecere de pietoni din Suceava. Polițiștii au întocmit dosar penal și l-au amendat pe bărbat pentru conducerea bicicletei sub influența alcoolului, anunță Mediafax.

Luni, în jurul orei 14:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la un accident rutier produs pe strada Calea Unirii, din mun. Suceava.

„Echipajul rutier deplasat la fața locului a constat faptul că un biciclist în vârstă de 55 ani din mun. Suceava care circula pe partea carosabilă, în momentul în care a ajuns la o trecere pentru pietoni semnalizata corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unei femei și celor doi copii ai acesteia de 7 și 10 ani, care se aflau în traversarea regulamentară a străzii, pe marcajul pietonal, acrosându-i. În urma evenimentului a rezultat vătămarea ușoară a celor trei pietoni”, anunță IPJ Suceava.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus și la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge.

„S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, biciclistul urmând a fi sancționat și contravențional cu amendă în valoare de până la 3.300 lei pentru conducerea bicicletei sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă”, se arată în finalul comunicatului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.