Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bunic și-a drogat soția pentru ca 83 de străini, racolați online, să o violeze 'fără ca ea să știe'

freepik.com
femeie violata, abuzata

Bunicul care și-a drogat soția pentru ca 83 de străini, pe care i-a întâlnit online să o violeze, va fi judecat. Septuagenarul ar fi condus o rețea de violuri masive din casa sa din Franța. El și-a sedat soția strecurându-i în cină un medicament anxiolitic puternic.

 

Un bunic care și-ar fi drogat soția pentru ca 83 de necunoscuți pe care i-a cunoscut online să o violeze, pe o perioadă de zece ani, va fi judecat într-un centru expozițional transformat, din cauza numărului mare de bărbați acuzați de viol.

Septuagenarul Dominique P. și alți 50 de bărbați riscă toți maximum 20 de ani în spatele gratiilor dacă vor fi găsiți vinovați la procesul care va avea loc în Parc des Expositions din Avignon, în sudul Franței, în septembrie anul viitor.

Dominique P. este acuzat că a orchestrat această rețea de violuri bolnave, folosind un forum online numit "Fără ca ea să știe" pentru a-i invita pe bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 72 de ani, în casa sa din Mazan, lângă Avignon, și pentru a-i filma în timp ce îi agresau sexual soția în timp ce aceasta era drogată, între 2011 și 2020.

Bărbatul îi îndemna pe violatori să nu folosească prezervativ

 

Se spune că Dominique și-ar fi sedat soția punându-i în cina de seară tablete de Temesta - un anxiolitic puternic. Apoi a invitat străini de pe forumul online în dormitorul cuplului, pentru ca soția sa să fie violată în timp ce era inconștientă.

Documentele acuzării susțin că soțul Dominique P. i-a îndemnat pe violatorii soției sale să nu poarte prezervative.

Potrivit fiicei sale, Caroline Darian, care a publicat între timp o carte despre aceste orori, el avea un sistem testat și sigur pentru a se asigura că soția sa nu se trezește în timpul niciunui viol.

Septuagenarul le-a spus bărbaților să își parcheze mașinile departe de casă și să se dezbrace în bucătărie. Li s-a spus să nu se dea cu apă de colonie și să nu fumeze și au fost nevoiți să își încălzească mâinile pe un calorifer pentru a nu o trezi pe soția sa.

Un medic a dezvăluit între timp că femeia în vârstă de 60 de ani a contactat patru boli venerice și a suferit probleme ginecologice.

Prins întâmplător, când filma fustele unor cumpărătoare

 

Anchetatorii au aflat despre această grozăvie abia în 2020, când Dominique a fost arestat într-un supermarket din Carpentras pentru că filma fustele altor cliente. Când poliția i-a percheziționat telefonul cu cameră și echipamentul păstrat la domiciliul său, a găsit toate imaginile cu abuzuri.

Printre presupușii violatori implicați în acest caz se numără funcționari publici, lucrători de la ambulanță, soldați, gardieni de închisoare, asistente medicale, un jurnalist, un consilier municipal și șoferi de camion.

Un pompier acuzat că a violat-o pe Françoise și-a purtat uniforma în timpul atacului, se arată într-o înregistrare video. Calculatorul pompierului conținea 728 de imagini cu copii abuzați sexual, spun procurorii.

Unii dintre complicii săi au susținut că nu știau că soția sa nu își dăduse consimțământul în timp ce unul dintre ei a negat că ar fi fost vorba de viol, spunând: "Este soția lui, face ce vrea cu ea", potrivit Daily Mail.

Acuzat că și-a filmat fiica și nurorile în posturi indecente

 

Dominique a fost acuzat și de violarea și uciderea lui Sophie Narme, o agentă imobiliară de 23 de ani care a fost găsită moartă la Paris în 1991 și că pe alta ar fi atacat-o, opt ani mai târziu.

Probele împotriva francezului ar arăta cum fiica cea mare a cuplului a fost filmată, de asemenea inconștientă, în lenjerie intimă, precum și presupusele abuzuri împotriva altor membri ai familiei. Nepoții susțin că suspectul se "juca regulat de-a doctorul" cu ei și le cumpăra jucării pentru a se dezbrăca, iar Dominique și-ar fi filmat nurorile în baie cu o cameră ascunsă, împărtășind imaginile online.

În cazul în care a fost implicată soția sa, acesta a fost prins în cele din urmă în 2020, după ce a fost găsit folosind un stilou cu o cameră ascunsă pentru a spiona femeile în vestiarele din Carpentras, ceea ce a determinat poliția să îi percheziționeze casa.

Când a aflat, femeia a vurt să moară: 'Am fost obiectul lui'

 

În videoclipurile sale, Dominique și-a numit soția "târfă" de sute de ori, dar a insistat că a vrut să spună asta cu afecțiune. De asemenea, el le-a spus magistraților care au anchetat cazul că își iubește soția "sfântă". Avocatul său a adăugat că Françoise a fost "prima sa dragoste, de fapt singura dragoste din viața sa".

Dominique, ta trei copii, în vârstă de 70 de ani, se află în prezent în închisoarea din Avignon, fiind acuzat de 'viol în formă agravată' și de administrarea de medicamente care au fost folosite pentru a-și seda soția.

Când soția sa a fost informată de înregistrările secrete, a cedat și a vrut să își pună capăt zilelor, spunând: 'Am fost obiectul lui', înainte de a cere divorțul.

 

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.