Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un buzoian acuză Primăria că a organizat o manifestare cu multe persoane, deşi numărul cazurilor de coronavirus e în creştere: S-a deschis dosar penal

facebook
justitie dosar penal

Un buzoian acuză Primăria că a organizat o manifestare cu multe persoane, deşi numărul cazurilor de coronavirus e în creştere: S-a deschis dosar penal

Procurorii din Buzău au deschis un dosar penal pentru ”zădărnicirea combaterii bolilor”, după ce au primit o plângere că Primăria Buzău a organizat o manifestare la care au participat foarte multe persoane. Acelaşi buzoian a mai depus anterior două plângeri, anunță news.ro.

”La data de 06.07.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect infracţiunea de «zădărnicirea combaterii bolilor », prev. de art. 352 alin. 1 Cod penal. S-a reţinut că, la data de 05.07.2020, o persoană fizică s-a adresat organelor de urmărire penală, sesizând faptul că, deşi în municipiul Buzău, s-a înmulţit numărul persoanelor infectate cu virusul SARS-COV -2, Primăria Buzău a organizat manifestarea culturală «Serile de vară Buzău», la care au participat un număr mare de persoane”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

Cercetările în dosar vor fi efectuate de organele de poliţie, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Acesta este al treilea dosar deschis ca urmare a plângerilor depuse de un buzoian.

Primul dosar viza acuzaţia că s-a luat decizia reducerii numărului de curse efectuate de autobuzele societăţii de transport pentru a descuraja circulaţia pe perioada stării de urgenţă, iar acest lucru a dus la supraaglomerarea mijloacelor de transport scoase pe traseu.

Într-o altă plângere, buzoianul acuza Primăria şi societatea de transport în comun că nu au dispus testarea tuturor angajaţilor după confirmarea unui caz de Covid-19 în cadrul regiei de transport.

Citește și: Drumul lung al agoniei. Cum și-au bătut joc magistrații de o fetiță de 11 ani violată de un bărbat de 52 de ani .

În judeţul Buzău s-au înregistrat până acum 651 de cazuri de infectare cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.