Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un buzoian care racola tinere prin metoda Loverboy a fost arestat: ar fi câștigat 400.000 de euro din proxenetism

trevisotoday.it
prostitutie proxeneti

Poliţiştii din Buzău au arestat un bărbat care timp de 10 ani a trimis să se prostitueze mai multe tinere atât pe teritoriul României, cât şi în Spania, Germania şi Italia. Bărbatul atrăgea tinerele prin metoda Loverboy, promiţându-le că le ia în căsătorie, după care le trimitea să se prostitueze. El ar fi obținut din aceste activități aproximativ 400.000 de euro, potrivit Agerpres.

"Din cercetările efectuate a reieşit că, începând cu anul 2012, bănuitul ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul României, Spaniei, Germaniei şi Italiei de către trei tinere, cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani, din Buzău şi Brăila. Bărbatul ar fi obţinut în acest mod bani prin care ar fi achiziţionat imobile în cele două judeţe şi autoturisme de lux, prejudiciul fiind estimat la 400.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă al IJP.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pogoanele şi secţiilor de poliţie rurale arondate, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Buzău, au efectuat două percheziţii la locuinţele bărbatului, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate două laptopuri, o tabletă, cinci telefoane mobile, 29.000 de euro şi 10.000 de lei. Totodată, a fost indisponibilizat un autovehicul, estimat la 50.000 de euro, în vederea continuării cercetărilor.

"Faţă de bărbatul de 42 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În urma prezentării instanţei, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.