Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un câine din rasa pitbull a fost găsit liber într-un bloc din Bârlad

sursa foto: pixabay
caine agresiv

Reprezentanţii Primăriei Bârlad au făcut apel pentru identificarea stăpânilor unui câine din rasa pitbull, care a fost găsit liber, în cursul zilei de joi, într-un bloc din municipiu.

"Autorităţile bârlădene sunt în alertă după ce un câine din rasa pitbull a fost depistat liber în zona blocului A2 de pe Bulevardul Epureanu. La faţa locului s-au deplasat echipe ale Poliţiei Locale Bârlad şi ale Jandarmeriei Române. Deocamdată nu se ştie cui aparţine câinele, însă autorităţile fac un apel către proprietarii acestuia să se deplaseze în zonă pentru a-şi recupera patrupedul", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Bârlad.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vaslui, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în zona Bulevardului Epureanu după ce o femeie a anunţat la numărul de urgenţă 112 faptul că în scara unui bloc sunt doi câini care au speriat un copil.

"Un echipaj de jandarmerie a intervenit la un bloc din municipiul Bârlad deoarece doi câini care se aflau pe scara blocului au speriat un copil care nu a mai putut ajunge la apartamentul unde locuia şi a fost nevoit să apeleze la o vecină. O femeie a sunat la 112 să reclame că la blocul unde locuieşte, de pe strada Epureanu, se află doi câini din cauza cărora un copil al unei vecine nu poate intra în apartamentul unde locuieşte. La faţa locului jandarmii au găsit la etajul trei al blocului doi câini care nu se manifestau agresiv. Câinii au fost îndepărtaţi din scara blocului de jandarmi, iar pentru a se asigura că aceştia nu reprezintă un pericol pentru persoanele din jur i-au supravegheat în continuare şi au încercat să le identifice stăpânii, aspect rămas fără rezultat. În cele din urmă, au fost înştiinţate autorităţile locale pentru a se lua măsurile ce se impun", au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.