Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un candidat independent din București anunță peste 20.000 de semnături strânse

facebook.com
stefan florescu

Alegerile locale din 2016 sunt foarte interesante și nu doar din punctul de vedere al marilor partide și a candidaților propus de acestea, dar și din punctul de vedere al numeroșilor candidați independenți înscriși în cursa electorală.

Citeste și: Iohannis face precizări importante despre casa pierdută de la Sibiu: Voi RETURNA banii

Unul din cei mai importanți candidați independenți este Ștefan Florescu. El este cotat chiar să câștige bătălia din Sectorul 6 anunță că are strânse peste 20.000 de semnături cu care își va depune candidatura la Biroul electoral de sector:

”Peste 20.000 de semnaturi in sprijinul candidaturii mele ca independent pentru Primaria Sectorului 6 la alegerile locale din 5 iunie 2016! Multumesc tuturor celor care au semnat si mi-au dat increderea lor!! Promit ca nu am sa dezamagesc! In zilele urmatoare imi voi depune candidatura, cu speranta si credinta in Dumnezeu si in oamenii din Sectorul 6.

Fiindca eu sunt cu adevarat candidatul oamenilor, nu al partidelor si ma prezint cu fruntea sus in fata cetatenilor, al caror interes am sa-l reprezint intotdeauna cinstit si dedicat valorilor morale ale comunitatii noastre. Din suflet si cu tot sufletul meu voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca Sectorul 6 sa fie cel mai frumos Sector al Capitalei.

Pun in slujba cetatenilor intreaga experienta administrativa acumulata si imi doresc sa pornim la drum impreuna, sa luam decizii impreuna, sa construim si sa dezvoltam impreuna Sectorul 6! Sa ne ajute Dumnezeu!”, anunță Ștefan Florescu pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.