Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un catolic răspunde la blasfemiile lui Iulian Bulai, de la USR: 'Mi-am dat seama că vor reprezenta ceva foarte periculos pentru proști și ticăloși'

Facebook
iulian bulai

Deputatul USR Iulian Bulai a scris, pe Facebook, că Iisus, a cărui naştere este sărbătorită de Crăciun, provine ”dintr-o familie foarte ciudată”, ”cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”. Bulai compară comunitatea de acum 2000 de ani din Betleem cu comunităţile ”eşuate” din România de astăzi.

Bulai declară că este ”catolic practicant”, iar primul creștin din confesiunea lui care a decis să îi răspundă este sociologul Vladimir Ionaș. Acesta spune că știe de unde i-au venit ideile liderului USR. ”De atunci mi-am dat seama ca și cărțile și predicile, in general cultura, vor reprezenta ceva foarte periculos pentru prosti și ticăloși”, punctează Ionaș.

Citește și: Gabriela Firea a făcut anunțul!

”In calitate de catolic pot intelege de unde va vin astfel de idei. Din pacate nu ati inteles nimic din ceea ce ati citit și din predici. De mic, citind și ascultând cu mare atentie predicile multor preoți catolici, mi-am facut multe povești în propria imaginatie. Dar tot de atunci mi-am dat seama ca și cărțile și predicile, in general cultura, vor reprezenta ceva foarte periculos pentru prosti și ticăloși. Astăzi am văzut postarea dvs.”, e reacția catolicului Vladimir Ionaș.

Citește și: Lovitură grea pentru Liviu Dragnea! Omul executat de el ar putea prelua șefia PSD-ului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.