Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ceas în valoare de 800.000 de dolari a fost furat de la mâna unui om de afaceri japonez, ce se afla în fața unui hotel de cinci stele din Paris

ceas mana

Un ceas în valoare de 800,000 de dolari a fost furat, luni, de la mâna unui om de afaceri japonez, ce se afla în fața unui hotel de cinci stele din apropierea Arcului de Triumf, Paris, potrivit CNN, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ponta își ‘toarnă’ foștii colegi din PSD: ‘Am sute de mesaje în telefon’

Poliția a declarat că omul de afaceri ieșise în fața Hotelului Napoléon pentru a fuma o țigară când a avut loc incidentul.

Victima a fost abordată de un individ care i-a cerut o țigară. Când omul de afaceri japonez i-a oferit țigara, individul i-a smuls ceasul de la încheietură și a fugit. Ceasul, din marca Richard Mille, era încrustat cu diamante. Din cauza valorii pe care ceasul o are, cazul a fost transferat celor de la crimă organizată.

În primele opt luni ale anului, 71 de furturi ale unor ceasuri de lux au fost raportate în Franța. Cele mai multe furturi au fost raportate în zona Champs-Elysées, recunoscută pentru hotelurile de lux și pentru magazinele de bijuterii.

Patru furturi au avut loc într-o singură zi, în luna iulie, iar prejudiciul adus atunci proprietarilor a însumat 190,000 de euro. Obiectele de lux pot fi revândute pe piața neagră pentru sume ce constituie între 30% și 50% din valoarea lor inițială.

Citește și: Noi declarații făcute de Dan Barna! ‘ Am votat pentru claritate şi rezolvarea crizei’

Tehnicile folosite de hoți variază, aceștia cerându-le victimelor fie o țigară, fie să le facă o fotografie. Totodată, hoții pot lovi oglinda unei mașini, făcându-i pe șoferi să scoată mâna pe geam pentru a o îndrepta, oferind astfel răufăcătorilor ocazia de a acționa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.