Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru fotbalist de la PSG a fost jefuit chiar înaintea meciului cu Liverpool

psg liverpool

Hoţii au "călcat" din nou casa unui fotbalist celebru. Eric Choupo-Moting, de la PSG, a fost jefuit chiar în timpul meciului PSG - Liverpool (2-1). Infractorii s-au ales cu o "pradă" foarte valoroasă, iar suma se ridică la nu mai puţin de 600.000 de euro informează mediafax.

Mai exact, aceştia au furat bijuterii în valoare de 400.000 de euro, plus alte bunuri estimate la peste 200.000 de euro. Toate aceste obiecte au fost sustrase din apartamentul atacantului, de la etajul 4 al unei clădiri din zona de Vest a Parisului. Hoţii au intrat pe fereastră, utilizând o rangă şi au părăsit imobilul folosind cheile de la casă. Episodul s-a petrecut chiar în timpul partidei de miercuri, 28 noiembrie.

Citește și: PRO TV, surclasată de Antena 1! Lovitura primită de televiziunea din Pache

Eric Choupo-Moting a jucat aproximativ 30 de minute în meciul PSG - Liverpool 2-1. Totuşi, acesta nu e singurul fotbalist celebru jefuit de hoţi. În luna octombrie, doi tâlhari i-au pus pistolul la cap lui Milik, după meciul Napoli - Liverpool, 1-0 pentru italieni. Hoţii l-au deposedat pe polonez de un ceas Rolex Daytona. Milik a tras o sperietură zdravănă, mai ales că în ultimii ani oraşul nu mai este la fel de periculos precum în deceniile trecute.

În plus, şi casa lui Jordi Alba a fost spartă de hoţi în timpul meciului Inter - Barcelona 1-1, la Milano. Hoţii au intrat în casă şi au "prăduit" un etaj, deşi familia fotbalistului se afla în imobil în tot acest timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.