Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru interlop s-a sinucis: A agresat un poliţist şi se temea de puşcărie

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Un celebru interlop din Constanţa a fost găsit mort în propria casă. Acesta s-a spânzurat din cauza faptului că se temea să ajungă după gratii.

Iulian Ursoi a fost descoperit de un prieten care venise în vizită. Acesta a apelat linia unică 112 și a cerut ajutor. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Iulian Ursoi. Acesta se afla în arest la domiciliu, iar miercuri urma să se prezinte în fața instanței constănțene pentru a contesta măsura preventivă. Se aştepta însă să ajungă în arestul poliţiei şi de aceea a recurs la sinucidere. Ursoi a comis mai multe infracţiuni de-a lungul timpului.

Citește și: S-a lansat varianta rock a piesei Imperfect, a celor de la Carla’s Dreams / VIDEO

Ursoi a fost implicat în foarte multe scandaluri. În 2012 a agresat o familie într-un parc. Una dintre femei era angajată la IPJ Constanţa.  Ursoi i-ar fi agresat pe cei doi soţi, care ulterior au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale. Atunci, fostul campion de kickboxing declara presei că ar fi fost implicat în acel scandal întrucât iubita sa ar fi fost agresată de soţul angajatei IPJ Constanţa. Un alt scandal în care a fost implicat Ursoi a avut loc în anul 2006. Recent, Marius Iulian Ursoi a fost trimis în judecată într-un dosar de ultraj, conform ziuaconstanta.ro.

Citește și: I-a cumpărat câinelui 7 telefoane iPhone 7, dar și ceas…de picior / FOTO

Ursoi ar fi bătut-o pe fosta lui iubită cu pumnii şi cu picioarele. Timp de aproximativ o lună, el ar fi ameninţat-o pe ea şi pe familia acesteia cu moartea. Totodată, procurorii arată că Marius Iulian Ursoi s-ar fi deplasat acasă la fosta lui iubită şi i-ar fi adus o coroană funerară cu înscrisul „Lacrimi, durere, Alina“, mai spune sursa citată.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.