Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru medic a fost reținut: Cum l-au prins procurorii

jurnaldevrancea.ro
catuse

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus joi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un medic ortoped de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, care a fost reţinut miercuri seara şi care urmează să fie prezentat joi, instanţei, cu propunere de arestare preventivă, după ce a fost prins luând mită.

"Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus, la data de 21 iulie 2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Stoica Marus Ioan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită (...). Din referatul cu propunerea de arestare preventivă a rezultat faptul că, la data de 20 iulie 2016, ca urmare a pretinderii implicite din data de 18 iulie 2016, faţă de o persoană, şi a celor anterioare faţă de un pacient, inculpatul Stoica Marus Ioan a primit suma de 800 de lei, de la o persoană, în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor sale de serviciu ca medic ortoped în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, relativ la tratamentul efectuat pacientului sus menţionat", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Citește și: Aceștia sunt cei mai rari pokemoni: Cum se numesc și ce se știe despre ei

Cercetările în cauză continuă până la lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare, menţionează sursa citată.

Medicul ortoped a fost condus miercuri seara, în jurul orei 22.00, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov pentru audieri, în urma unor percheziţii efectuate la unitatea spitalicească şi în alte două localităţi din judeţ, Săcele şi Budila. Anul trecut, un alt medic ortoped de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov a fost prins luând mită 900 de lei. Respectivul medic a fost condamnat în martie 2016 la 2,8 ani de închisoare cu suspendare, fiindu-i interzis să mai profeseze într-un spital de stat.

Citește și: A jucat pentru Real Madrid și AS Roma, iar la 36 de ani medicii îi spun că o să moară / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.