Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru medic ginecolog a fost REȚINUT, după postări pe un grup de Facebook al mamelor: Ce le făcea femeilor care se duceau la consult

ginecolog

Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Tulcea a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a cerut bani pentru a consulta persoane care nu erau asigurate și a le face analizele. Sesizarea aparține ofițerilor DGA, care au văzut informații despre ginecolog pe un grup Facebook pentru mame.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a anunțat că a dispus marți reținerea pe o perioadă de 24 de ore faţă de o femeie de 49 de ani, Dumitrache Deniz Taniure, medic la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, informează mediafax.ro.

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală

Medicul este acuzat că a cerut și primit, în perioada iulie - octombrie a.c., 400 și respectiv 300 de lei pentru a da asistență medicală unor persoane care nu erau asigurate în sistemul național de asigurări de sănătate.

Surse judiciare spun că ofițerii DGA au făcut marți un flagrant, medicul fiind prins când lua 300 de lei.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Asupra femeii s-au găsit peste 3.000 de euro și 2.500 de lei, sume despre care anchetatorii bănuiesc că provin din fapte de corupție.

Sursele citate spun că medicul este ginecolog și lua bani pentru a consulta persoane care nu erau asigurate și a le face analizele.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Sesizarea în acest caz a aparținut ofițerilor DGA, care au văzut informații despre ginecolog pe un grup Facebook pentru mame.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.