Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru milionar aflat după gratii, aproape de libertate: Cum vrea să îi convingă pe judecători

ciocanel judecator

Un celebru milionar aflat în spatele gratiilor ar putea fi eliberat din închisoare. Ioan Becali le-a cerut magistraţilor să îl elibereze condiţionat din închisoare.

Citește și: Cum va fi vremea în următoarele trei zile: Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Becali a primit deja aviz favorabil pentru eliberare condiţionată din partea Penitenciarului Jilava, după ce a executat o treime din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor din fotbal. În plus, omul de afaceri susţine că este bolnav şi nu poate fi tratat în sistemul penitenciar. "Ioan Becali a fost internat de mai multe ori în spital public, are multe probleme de sănătate, are nevoie de îngrijiri medicale. A avut parte de 14 recompense, din care 3 permisii, restul suplimentare drept la pachet şi vizită. În timpul permisiilor a dovedit că respectă comunitatea. În luna martie, a avut o permisie de 5 zile", a declarat avocatul acestuia în faţa instanţei.

Citeşte şi: A candidat la președinție, e în pușcărie, iar acum Fiscul i-a golit contul în care avea...90 de lei

"Nu vreau să mor în penitenciar! Vreau să mor în braţele familiei!", a spus şi Ioan Becali, conform spynews.ro. Procurorul de şedinţă a declarat că nu există nicio dovadă că Ioan Becali a plătit prejudiciul în dosarul transferurilor, aceasta fiind o condiţie pentru eliberarea condiţionată. "Plata obligaţiilor civile ţine de reeducarea în penitenciar. Nu există nicio dovadă că Ioan Becali înţelege să acopere prejudiciul şi să arate că şi-a schimbat atitudinea, că dă dovezi de îndreptare", a arătat procurorul. Ioan Becali a recunoscut că nu a plătit prejudiciul din dosarul transferurilor, susţinând că are averea sub sechestru, printre care şi un bloc evaluat la un milion de euro, mai spune sursa citată.

Citește și: Obiectiv incredibil impus de Gigi Becali după ce a aflat adversarii Stelei în grupele Europa League

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.