Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru om de presă a intrat în POLITICĂ: Pentru ce partid va candida la Senat

presa

Lucian Romașcanu, fost country manager la TailWind, cu o vastă experiență în zona de media la nume mari precum Cancan, Kanal D și Ringier, se desparte de companie pentru a intra în politică. El va candida, pe prima poziție, pe listele pentru senat din partea PSD Buzău.

„Legat de carierea politica, am oportunitatea si onoarea sa trec din tribuna in teren si voi duce in Parlament o experienta de 26 de ani in mediul privat, spre a face o altfel de politica”, spune Lucian Romașcanu într-o declarație de presă trimisă Paginademedia.ro.

TailWind anunță în aceeași declarație că îi mulțumește lui Romașcanu pentru colaborare. Totodată, Dragoș Stanca va prelua interimar atribuțiile lui Romașcanu.

Citește și: ATAC DUR: Marina Almășan își acuză o colegă din TVR de PLAGIAT

Dragoș Stanca, reprezentant Think Digital Group, în România: „Respectăm dreptul tuturor angajaților si colaboratorilor de a-si exprima opțiunile politice si chiar implicarea lor activă în acest domeniu însă, în unele situații, cele două lucruri nu pot merge în paralel.”

"Think Digital Group îi mulțumeste lui Lucian Romascanu pentru contribuția importantă pe care a avut-o în lansarea si în consolidarea operațiunilor TailWind în România si îi urează success în noua sa carieră.", au spus cei de la TailWind. Lucian Romascanu, actual Country Manager al TailWind în România, va candida la alegerile din 11 decembrie de pe prima poziție pe listele pentru Senat ale PSD Buzău, decizia fiind adoptată marti de comitetul executiv national al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.