Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru realizator TV și-a luat ADIO de la public: 'Aveți nevoie să fiți HĂRȚUIȚI' - FOTO

televizor televiziune

La un an de la lansarea oficială, criticul literar Dan C. Mihailescu a renuntat la proiectul online "Cartea de la ora 5". "Sunt prea batran pentru uriasele dumneavoastra asteptari.", au fost cuvintele scriitorului in ultima inregistrare publicata pe YouTube.

Dan C. Mihailescu a realizat timp de 15 ani emisiunea tv "Omul care aduce cartea", la Pro TV. La initiativa Emag, a inceput online "Cartea de la ora 5".

"Resursele mele de lupta cu inertia, cu rutina, cu rugina, cu varsta, cu pictisul, cu faptul ca nu reusesc sa interactionez cu dumneavoastra, toate acestea m-au facut sa ma retrag", a marturisit scriitorul. "Fata de publicul de la televizor care este invatat sa fie un receptor, un public cuminte care are nevoie de predici de la anvon, de recomandari de carti, de noutati, de basme, de povesti, de lectii de viata, publicul online am observat ca are o nervozitate, o vitalitate, o rapiditate si mai ales o sete de interactionare cu cel care trimite informatia cum eu n-am fost obisnuit in viata mea", a mai spus Dan C. Mihăilescu.

Citește și: #Rezist pe covorul roșu la premiile BAFTA: Ce actor român a SURPRINS audiența cu mesajul - FOTO

"Eu sunt un reactionar, un arheofil, un conservator, un maniac al status quo-ului, un om care refuza cu obstinatie sa aiba pagina de Facebook, un om care nu s-a uitat pe un site in viata lui, care n-a intrat pe Google, care nu stie decat teoretic ce inseamna internet. Dumneavoastra din toate semnalele pe care le-am observat aveti nevoie sa fiti surprinsi, hartuiti, alintati, socati, aveti nevoie de un partener egal, nu suportati sa primiti lectii de la catedra”, a afirmat Dan C. Mihăilescu.

Neputinta de a interactiona cu publicul (nu are pagina de Facebook, e-mail si nu a folosit niciodata motorul de cautare Google) l-au facut pe scriitor sa renunte la acest proiect. "Traficul site-ului nostru ar fi infinit mai viu, mai palpitant, daca eu as interactiona cu dumneavoastra".

"Eu acum nu-mi doresc decat sa ma retrag in vizuina si sa apuc cele doua sau trei carti, pe care sper sa le duc pana la capat cu voia lui Dumnezeu. Sa nu va suparati si sa intelegeti. Cred ca sunt prea batran pentru uriasele dumneavoastra asteptari”, si-a luat adio Dan C. Mihailescu de la public.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.