Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cercetător a fost ucis de un elefant, în Uganda

wikipedia
elefant

Un cercetător columbian care lucra pentru o universitate americană a fost ucis duminică de un elefant în Parcul Naţional Kibale din vestul Ugandei, a anunţat luni autoritatea pentru parcuri naţionale, potrivit AFP.

Sebastian Ramirez Amaya, cercetător la Universitatea de Stat din Arizona (SUA), se afla împreună cu un alt cercetător şi cu un ghid în acest parc, cunoscut pentru fauna sa sălbatică şi pentru centrul său de cercetare.

"Cei trei au întâlnit un elefant solitar care i-a atacat, obligându-i să fugă în direcţii diferite. Elefantul l-a urmărit pe Sebastian şi l-a călcat în picioare, ceea ce a dus la moartea acestuia", a indicat luni, într-un comunicat, autoritatea pentru parcuri naţionale din Uganda.

"Nu am avut parte de un astfel de incident în ultimii 50 de ani de cercetare forestieră în Parcul Naţional Kibale", precizează acesta.

La sfârşitul lunii ianuarie, un turist saudit a fost ucis de un elefant în timpul unui safari în Parcul Naţional Murchison Falls, după ce a părăsit vehiculul în care călătorea cu prietenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.