Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetăţean georgian a fost prins de poliţiştii de frontieră, după ce a trecut ilegal din Ucraina în România - VIDEO

politia de frontiera

Un cetățean georgian, în vârstă de 35 de ani, a încercat să intre ilegal în România, pe la o vamă din zona Moldovei. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani l-au depistat pe bărbat, care are și interdicție de a intra în Spațiul Schengen, scrie Mediafax.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani – Inspectoratul Teritorial de Poliție de Frontieră Iaşi au observat, în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, o persoană care a trecut frontiera de stat din Ucraina în România.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că este vorba de un bărbat, cetăţean georgian, în vârstă de 35 de ani, care era băuty. Totodată, s-a mai stabilit faptul că persoana are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Citește și: Cea mai simplă modalitate de a divorța în România

La cercetări, cetăţeanul georgian a declarat faptul că pe fondul stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia.

Polițiștii de frontieră fac cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.