Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetăţean irakian a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să intre ilegal în România pe osia semiremorcii unui camion

Cristi Șelaru
intrare românia giurgiu pod giurgiu ruse

Un cetăţean irakian, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să intre ilegal în România, prin PTF Giurgiu, pe osia semiremorcii unui autocamion încărcat cu textile din Turcia pentru România.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul specific asupra unui autocamion condus de un cetăţean turc, care transporta textile din Turcia pentru România. În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, pe osia semiremorcii autocamionului, o persoană de sex masculin. Persoana în cauză nu deţinea documente de identitate asupra sa', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul depistat este cetăţean irakian, în vârstă de 24 de ani.

Acesta a declarat autorităţilor că s-a urcat pe osia semiremorcii când se afla pe teritoriul Bulgariei, fără ca şoferul să cunoască acest lucru şi intenţiona să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar, persoana depistată, şoferul şi ansamblul rutier au fost preluaţi de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.