Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetăţean român căutat pentru săvârşirea a zeci de infracţiuni pe teritoriul Franţei, a fost reţinut de către procurorii şi poliţiştii doljeni

urmarire tineri retinuti mascati

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, cetăţean român căutat pentru săvârşirea a zeci de infracţiuni pe teritoriul Franţei, a fost reţinut de către procurorii şi poliţiştii doljeni. Pe numele său există un mandat european de arestare, autorităţile judiciare franceze cerând extrădarea, conform news.ro.

Bărbatul, care este din comuna doljeană Ghidici, este suspectat de comiterea a 34 de infracţiuni de furt în grup organizat, tăinuire în grup organizat şi participare la o asociere de infractori în vederea pregătirii de infracţiuni, fapte comise pe teritoriul Franţei.
Pe numele său, autorităţile judiciare din Franţa au emis un mandat european de arestare în vederea extrădării, fiind urmărit la nivel internaţional.
Luni, el a fost descoperit pe raza localităţii natale în România. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.