Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetăţean ungar a fost testat pozitiv pentru coronavirus în Japonia

otopeni coronavirus aeroport epidemie gripa

Un cetăţean ungar a fost testat pozitiv pentru coronavirus în Japonia, a anunţat luni un oficial guvernamental de la Budapesta, citat de MTI.

Pacientul ungur este unul dintre membrii de echipaj ai navei de croazieră izolate în largul coastelor nipone din cauza epidemiei cu noul virus, a precizat secretarul de stat ungar pentru comunicare şi reprezentare internaţională Tamas Menczer, citând autorităţile japoneze.

Citește și: Un greu din ALDE, Toma Petcu, a trecut la grupul parlamentar PNL: 'Fără să accept vreodată arbitrariul sau măsurile de forţă'

Nava Diamond Princess s-a aflat în carantină între 5 şi 19 februarie, iar din 22 februarie majoritatea pasagerilor aflaţi la bord au putut părăsi vasul, dar cea mai mare parte a echipajului a rămas pe vas. Din echipaj fac parte doi muzicieni şi un ospătar unguri, a menţionat Menczer.

Ungurul infectat cu noul virus a fost izolat şi urmează să fie transportat la un spital sau la o facilitate de monitorizare în următoarele 2-3 zile, a mai spus Menczer, adăugând că acesta se simte bine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.