Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ciclist celebru a fost condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare: A fost prins conducând în stare de ebrietate

ciclism

Ciclistul slovac Peter Sagan a fost condamnat la o pedeapsă de trei luni închisoare cu suspendare pentru că a fost prins conducând în stare de ebrietate pe străzile din Monaco, a anunţat miercuri ziarul Monaco-Matin.

Testul de alcoolemie al slovacului, efectuat la ora 11:35, a relevat un nivel de 1,46 mg/l. Sagan, căruia i-a fost suspendat şi permisul de conducere pe o perioadă de trei luni, nu a fost prezent la judecata unde a primit condamnarea de trei luni de închisoare cu suspendare, conform News.ro.

Peter Sagan a mai fost arestat pentru acelaşi gen de fapte în ziua de 12 mai, tot la Monaco.

În 2023 Peter Sagan va concura în ultimul său Tour de France. El a anunţat încă de la începutul acestui an că se va retrage la sfârşitul sezonului. Se pare că slovacul nu va mai concura în evenimente la nivel World Tour pentru a se pregăti în proba de mountain bike. Sagan vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, în această probă, înainte de a se retrage definitiv din activitatea de performanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.