Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un ciclist de la Israel Start-Up Nation, retras din Turul Burgos

ciclism

Echipa de ciclism Israel Start-Up Nation va lua startul în Turul Burgos cu cinci rutieri, după ce l-a retras din precauţie pe Itamar Einhorn, care a fost recent în contact cu coechipierul său Omer Goldstein, testat pozitiv la Covid-19, transmite EFE potrivit Agerpres.

După cum a informat echipa israeliană, marţi dimineaţă s-a aflat despre testul pozitiv al lui Omer Goldstein, care urma să concureze la o altă cursă săptămâna viitoare. Ciclistul, care este asimptomatic, a intrat în carantină şi toate persoanele care au intrat în contact cu el au fost testate. Printre aceştia se numără şi Itamar Einhorn, singurul care a fost în contact direct cu coechipierul său, care a ajuns la Burgos, pentru a concura la cursă.

Medicii au decis ca Einhorn să fie retras de la start, ca măsură de precauţie şi vor continua să efectueze teste pentru garantarea siguranţei sanitare.

Echipa israeliană a precizat că urmează cu stricteţe protocoalele interne, directivele şi recomandările UCI, angajându-se că va lua toate măsurile preventive pentru a asigura sănătatea sportivilor săi precum şi a publicului.

Cei doi nu au făcut parte din lotul care a evoluat săptămâna trecută în Turul ciclist al Sibiului.

Turul Burgos debutează marţi 28 iulie şi cuprinde cinci etape, ultima programată pe 1 august. Ediţia 2019 a fost câştigată de columbianul Ivan Sosa, de la Ineos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.