Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cioban a ajuns la spital cu mai multe răni și o fractură, după ce a fost atacat de urs

stirileprotv.ro
urs brun

Un cioban a ajuns la spital cu mai multe răni şi o fractură, după ce a fost atacat de un urs, la o stână.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard a declarat pentru AGERPRES că starea bărbatului de 63 ani este stabilă, el fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Miercurea Ciuc.

"Un cioban de 63 ani a fost atacat la stână de către un urs. Stâna este undeva lângă comuna Mihăileni. A fost transportat până la Frumoasa, de unde noi l-am preluat. Are plăgi muşcate abdominale şi plăgi muşcate cu fractură la nivelul antebraţului stâng. Starea este stabilă (...) Mâna este ruptă, dar la muşcăturile abdominale a scăpat uşor, pentru că putea fi mult mai grav", a declarat dr. Peter Szilard.

Incidentul a fost anunţat pe Facebook de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, care a atras atenţia că viaţa oamenilor continuă să fie în pericol, întrucât problema urşilor nu a fost rezolvată.

"Viaţa umană este încă în pericol. Problema urşilor aşteaptă încă să fie rezolvată în judeţul Harghita şi în tot mai multe judeţe din România pe măsură ce populaţia creşte exponenţial. Trebuie să o menţinem pe ordinea de zi şi să fie luate decizii importante. Este necesară prevenirea centrată pe oameni. Reducerea birocraţiei şi compensarea imediată, compensarea vieţilor umane, delegarea tuturor deciziilor care pot fi luate la nivel local şi judeţean", se arată în postarea preşedintelui Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.