Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cioban din Prahova a fost atacat de urs: Câinii de la stână i-au sărit în ajutor

Facebook
urs ursi

Un bărbat a fost atacat de un urs, în timp ce se afla la o stână din zona localităţii prahovene Măneciu, el reuşind să scape după ce câinii au sărit în ajutorul său şi au alungat animalul sălbatic. La sfârşitul săptămâni trecute, mai multe persoane au sunat la 112 pentru a cere sprijinul autorităţilor după ce urşii ş-au făcut apariţia în diferite zone din judeţ.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a ieşit cu oile la păscut, sâmbătă, la o stână pe care o deţine în apropierea comunei Măneciu, au declarat, luni, reprezentanţi ai Poliţiei Prahova. La un moment dat, un urs l-a atacat pe cioban, provocându-i zgârieturi pe un antebraţ şi pe abdomen, potrivit news.ro.

El a reuşit să scape cu ajutorul câinilor şi a ajuns singur acasă. Ulterior, un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă l-a evaluat din punct de vedere medical şi l-a dus la spital, însă nu a rămas internat.

Mai multe persoane au sunat, în acest week-end, la 112 pentru a anunţa apariţia unor urşi în diverse zone din judeţul Prahova. Astfel, conform bilanţului autorităţilor, prezenţa urşilor a fost semnalată în staţiunea Sinaia, pe strada Cota 1400, în curtea unei pensiuni, precum şi în zona Castelului Peleş, în staţiunea Buşteni, unde jandarmii au îndepărtat şapte urşi de pe străzi, în staţiunea Azuga şi în localităţile Mislea şi Izvoarele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.