Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un client care a luat masa împreună cu familia sa în SUA a lăsat angajaţilor un bacşiş de 10.000 de dolari la o notă de plată de 144 de dolari

Pinterest
dolari dolarul

Un client care a luat masa împreună cu familia sa într-un restaurant din Gainesville, un oraş din statul american Florida, a dat dovadă de o generozitate ieşită din comun atunci când a lăsat angajaţilor un bacşiş de 10.000 de dolari la o notă de plată de 144 de dolari, a informat luni presa locală, citată de EFE.

Acest eveniment insolit s-a petrecut în restaurantul Wahoo Seafood Grill săptămâna trecută, când un client, după ce a luat cina, s-a adresat chelnerilor şi bucătarilor localului pentru a le mulţmi pentru eforturile realizate în timpul pandemiei şi pentru loialitatea de care au dat dovadă faţă de afacerea lor.

Misteriosul bărbat s-a întors apoi la masă, a plătit nota de 144,66 de dolari cu cardul şi le-a spus celor 10 angajaţi al localului aflaţi în tură în acea seară liniştită cu doar câteva mese ocupate să împartă între ei bacşişul, relatează cotidianul local The Gainesville Sun.

Chelnerul care a făcut nota de plată a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut că suma lăsată ca bacşiş era de 10.000 de dolari.

Chelnerul l-a sunat imediat pe proprietarul localului, Shawn Shepherd, pentru a-l înştiinţa de suma uriaşă lăsată de un client, la o notă de plată de 144,66 de dolari.

Primul gând al lui Shepherd a fost că era vorba despre o greşeală şi le-a cerut chelnerilor să verifice datele de pe spatele cărţii de credit.

Însă banca a aprobat tranzacţia, iar în contul localului a intrat suma aferentă notei de plată, precum şi cei 10.000 de dolari ca bacşiş.

"Când i-am văzut pe băieţi cum primeau cecurile care li se cuveneau, m-am simţit ca şi cum eram în dimineaţa de Crăciun", a declarat Shepherd pentru The Gainesville Sun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.