Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un club celebru din București a fost INCHIS: Acuzații de evaziune fiscală

inchis, inactiv

Lovitură pentru bucureștenii cu vicii! Un celebru club din capitală a fost închis. Este vorba despre PokerRoom, unul din cluburile de poker licenţiate din Capitală. Clubul a primit joi ordin de suspendare a activităţii, în urma constatării unor grave nereguli în funcţionarea conform legii.

Autorităţile au luat decizia suspendării activităţii după ce au instrumentat datele colectate cu ocazia percheziţiei efectuate cu două luni în urmă la sediul clubului şi la domiciliile patronilor. Pe 9 iulie, ofiţeri ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Inspectoratului General al Poliţiei şi echipe de luptători din Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale au descins inopinat la clubul din bulevardul Alba Iulia şi au găsit neconcordanţe în gestionarea fişelor şi banilor şi în corectitudinea raportării taxelor de intrare în club datorate statului.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

Pe lângă suspendarea activităţii, clubul a mai primit şi amenzi însumând 60.000 Ron.

Funcţionarea cluburilor de poker este legală în România din anul 2013, într-un regim strict şi bine reglementat în privinţa fluxului de bani şi condiţiilor de joc. În prezent, în România activează peste zece cluburi de poker, toate funcţionând sub monitorizarea Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), anunță România TV.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.