Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un comisar care își terorizează subalternii: Îi amenință cu bătaia, Lucian Bode este chemat să intervină

Sindicatul Europol a formulat o sesizare pentru ministrul de Interne, Lucian Bode, căruia îi prezintă comportamentul de vechil al unui șef-ul Secției 4 de Poliție Timiș. Europol explică faptul că Popa Ilie Alin, comisar de poliție, își înjură, amenință și chiar lovește subalternii. Aceștia din urmă „sunt tratați ca deținuții politic din vremea regimului comunist”, explică Europol.

Citește și: Raportul oficial al Ministerului de Interne îi contrazice pe polițiștii care zic că nu dau amenzi: 36.000 de amenzi, în ultimele 7 zile!

„Un șef din IPJ Timiș își tratează subalternii similar cu modul în care erau tratați deținuții politic pe vremea comunismului. Amenințările, hărțuirile și chiar violența sunt nelipsite din comportamentul și limbajul acestui individ abject, pe numele său Popa Ilie Alin, comisar de poliție, care este șeful Secției 4 Poliție din Timișoara.

Efectiv am rămas consternați când am intrat în posesia acestor capturi din grupul de Whatsapp al Secției 4 Poliție și ne întrebăm, cu groază, în ce mod li se adresează oare în particular polițiștilor, dacă pe un grup are un asemenea tupeu de golan. Un asemenea limbaj trivial și această atitudine de interlop nu au ce căuta în Poliția Română. Iar superiorii care l-au tolerat pe acest individ ar trebui să plece la pachet cu el. Am sesizat de mai multe ori conducerea IGPR cu privire la abuzurile care se comit în IPJ Timiș, iar lipsa de reacție și implicit lipsa unor sancțiuni au încurajat șefii să-și conducă oamenii prin teroare și dispreț!

Citește și: Scandalos! Iulian Bulai a luat-o razna! Se folosește de imaginea marelui poet Mihai Eminescu

Poate vede și domnul ministru Bode ce s-a ales de această instituție, după ce în ultimii ani, atât în timpul mandatului lui Carmen Dan, cât și în mandatul lui Marcel Vela, nu s-au organizat concursuri pentru funcțiile de conducere, ci s-au menținut la nesfârșit împuternicirile pe criterii exclusiv politice. Așteptăm cu mare interes poziția oficială a MAI și a Poliției Române cu privire la sesizarea pe care am înaintat-o în cursul acestei zile, imediat după ce am aflat despre acest caz revoltător”, se arată în postarea Europol de pe Facebook.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.