Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un comisar DGA Timiș s-a ales cu ordin de restricție: Și-a bătut bine soția ucraineancă. Acum, se pensionează

bizlaw
ordin de restrictie

UPDATE: DGA Timiș precizează că, la începutul lunii octombrie a.c., ofițerul a solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu drept la pensie, începând cu data de 01.11.2023, demers efectuat anterior emiterii ordinului de protecție provizoriu. „Având în vedere valorile promovate de Direcția Generală Anticorupție circumscrise integrității, susținem aplicarea legii față de orice persoană indiferent de gradul profesional sau de funcția pe care o ocupă”, spun reprezentanții DGA.

*

Scene de film în Timiș, unde un polițist, comisar-șef la DGA, direcție care trebuie să vegheze la integritatea colegilor de breaslă, a uitat că regulile trebuie respectate și acasă. Comisarul -șef și-a bătut bine soția, așa că s-a ales cu ordin de restricție.

Surse din cadrul anchetei susțin că agresorul ar fi nimeni altul decât comisarul-șef Cornel Iureș, ofițer în cadrul Direcției Generale Anticorupție Timiș, fost șef al Inspectoratului Poliției de Frontieră Timiș, până în primăvara anului 2011. Victima, M. Tetiana, soția ofițerului superior din cadrul MAI, este de origine ucrainiană și mama a doi copii minori. Se pare că, datorită scandalului, femeia s-a refugiat în casă la o vecină, P. Adriana, locatara fiind și cea care a cerut ajutor la numărul de urgență 112, tocmai pentru că refugiata nu vorbește limba română.

Din ultimele informații, se pare că victima urmează să-și retragă plângerea de violență împotriva soțului, între cei doi intervenind, spun sursele, o împăcare. Ca urmare a scandalului domestic, spun aceleași surse, în urmă cu puțin timp, comisarul-șef Cornel Iureș de la DGA Timiș și-a anunțat superiorii că dorește să iasă la pensie!, informează Vocea Timișului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.