Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un complet de cinci judecători al ICCJ nu așteaptă după decizia CCR - A dezbătut luni probatoriile din dosarele lui Ghiță sau Alina Bica

BN breaking news justitie

Completul de cinci judecători de la instanța supremă, de luni, a dezbătut cererile de probe din dosarele de mare corupție aflate în apel la această instanță.

Măsura de a continua cercetarea judecătorească în aceste spețe vine după ce un complet de cinci magistrați de la aceeași instanță, dar format din alți judecători, a amânat la utlimele ședințe ale acestei secții toate dosarele în așteptarea publicării în Monitorul Oficial a deicziei CCR privind compunerea completurilor de trei judecători specializate în judecarea faptelor de corupție.

Astfel completul de cinci judecători format din președintele Alexandra Iuliana Rus, Simona Enecean, Daniela Cârnaru, Rodica Aida Popa și Lucia Tatiana Rog au dezbătut cereri de probe în cazul judecării apelurilor din dosarul fostului ministru Constantin Niță, al fostei șef a DIICOT, Alina Bica și ascultă martori în apelul din dosarul lui Sebastian Ghiță cu foștii șefi ai poliției Prahova.

Anterior, un complet de judecată ce l-a avut președinte pe judecătorul Daniel Grădinaru a amânat orice discuție în dosarele de la respectiva ședință de judecată în așteptarea publicării în Monitorul Oficial al României a deciziei CCR.

Citește și: Nebunie în Justiție! ÎCCJ, răspuns-BOMBĂ privitor la decizia CCR pe completurile de 3 judecători: 'A validat'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.