Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un conac 'încărcat' de istorie se vinde pe un site de anunţuri: Preţul, un adevărat chilipir pentru doritori

www.romaniatv.net
zgârcit, bani, lei, dolari

Un conac extrem de vechi şi 'încărcat' de istorie a ajuns să fie vândul pe un site de anunţuri la un preţ de chilipir. Este vorba despre un conac boieresc din judeţul Ialomiţa construit în perioada interbelică în stil neoromânesc. Acesta a fost scos la vânzare pe site-ul de anunţuri OLX. Proprietarii cer un preţ modic eventualului cumpărător, conform adevarul.ro.

Citește și: Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

Conacul vândut pe internet a fost construit de familia morarului Cioceanu, un boier venit în Bărăgan de prin părţile Buzăului. Acesta a ridicat monumentul între 1930 - 1932, în localitatea Reviga din judeţul Ialomiţa, situată la 100 de kilometri de Bucureşti. Anunţul de vânzare al monumentului istoric a fost postat de Maria Paraschivescu pe un site de vânzări online. Femeia tranzacţionează casa boierească la preţul de 26.000 de euro. Valoarea este identică cu cea a unui apartament cu 2 camere situat într-o zonă apropiată de centrul municipiului Slobozia. Toate acestea în condiţiile în care, în urma unei evaluări, experţii au constatat că valoarea casei este de 70.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.