Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un concert televizat organizat la Stockholm a permis strângerea de donaţii în valoare de 8 milioane de dolari pentru Ucraina

Reuters
steag ucraina

O campanie suedeză a permis strângerea până acum de donaţii în valoare de 75,8 milioane de coroane (8,02 milioane de dolari) pentru a ajuta Ucraina, una dintre cele mai mari sume strânse vreodată în Suedia în scopuri caritabile, relatează luni dpa.

Piesa centrală a campaniei a fost un concert televizat transmis în direct de la Arena Avicii din Stockholm sâmbătă seara, la care au participat unii dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din Suedia.

Björn Ulvaeus, membru al trupei Abba, a rostit un discurs emoţionant la începutul evenimentului, cântăreţul şi compozitorul Per Gessle a interpretat melodia trupei Roxette "Listen to Your Heart", iar cântăreaţa de operă Malena Ernman - mama activistei de mediu Greta Thunberg - s-a aflat şi ea pe scenă, potrivit Agerpres.ro.

Motto-ul campaniei este "Hela Sverige skramlar för Ukraina" (Toată Suedia strânge bani pentru Ucraina). Banii strânşi vor merge la organizaţiile care ajută victimele războiului din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.