Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un concurent în vârstă de 38 de ani a încetat din viaţă duminică în timp ce participa la proba de nataţie a concursului triatlon Ironman de la Pucon, Chile

FRTRI
triatlon

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a încetat din viaţă duminică în timp ce participa la proba de nataţie a concursului triatlon Ironman de la Pucon (Chile), o competiţie de anduranţă reluată anul acesta după ce ultimele două ediţii au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP, citatt de Agerpres.

Organizatorii au explicat într-un comunicat că sportivul, a cărui identitate nu a fost comunicată, "a primit primul ajutor imediat şi a fost transportat la un spital unde a primit asistenţă".

Conform organizatorilor, bărbatului i s-a făcut rău în timpul concursului de înot din lacul Villarrica, din regiunea La Araucania, la aproximativ 800 km de Santiago de Chile.

Concursul a fost câştigat de spaniolul Javier Gomez Noya, medaliat cu argint la JO de la Londra din 2012, în timp ce la feminin victoria a revenit chilienei Barbara Riveros, care şi-a adjudecat pentru a şasea oară titlul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.