Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un consilier prezidenţial intervine în scandalul cenzurării premierului de la TVR: 'Nu au memorie'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Alina Gorghiu Dacian Ciolos Alina Gorghiu

Unul dintre oamenii lui Klaus Iohannis intervine în scandalul cenzurării premierului Dacian Cioloş de la TVR. Deşi astăzi ar fi trebuit să fie difuzat un interviu cu Cioloş la emisiunea "Viaţa satului", totul s-a contramandat.

Mai multe detalii aici: Decizie radicală a TVR: De ce a fost 'interzis' Dacian Cioloş la televiziunea naţională

Andrei Muraru intervine în scandalul de la televiziunea publică şi le transmite celor de la TVR că au "memoria scurtă". Acesta spune că şi fostul premier Victor Ponta a fost invitat în 2014 la acea emisiune, când era în campanie pentru prezidenţiale. "TVR NU ARE MEMORIE BUNĂ Îmi aduc aminte de o istorie din campania pentru prezidențiale din 2014. Eram pe atunci membru al Consiliului de Administrație al TVR. Cu o săptămână înainte de primul tur al prezidențialelor, domnul Victor Ponta, candidat oficial al alianței PSD-UNPR-PC, este invitat la emisiunea ”Viața satului”. Așadar, în plină campanie electorală. Subliniez că domnul Ponta refuzase să participe la vreo dezbatere electorală la TVR, dar atașat de ”Viața satului”, nu a putut ceda ispitei de a aduna o mică recoltă de voturi. Evident, era, din punctul meu de vedere, o încălcare a dispozițiilor CNA cu privire la emisiunile electorale. Unii oameni din conducerea TVR mizau deja pe ”viitorul președinte”. Au trecut alegerile și nimeni nu a fost sancționat. Ba mai mult, CNA a decis la câteva luni distanță că nu era nici o încălcare a legii.

Citeşte şi: Captură de ultimă oră a oamenilor legii: A fost prins unul dintre cei mai de temut criminali români

Astăzi, TVR a refuzat să difuzeze o emisiune cu premierul Dacian Cioloș tocmai pentru a nu încălca dispozițiile CNA. Diferența fundamentală față de episodul din 2014 este că premierul nu reprezintă nici un partid și nu candidează. Și mai mult, chiar CNA ne-a spus că ar fi în regulă o asemenea participare la ”Viața satului”. Și atunci de ce n-ar fi în regulă emisiunea cu premierul Cioloș? Se pare că la TVR cineva iar face pronosticuri electorale.", a tunat Muraru pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.