Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un contract de finanțare cu fonduri europene a fost semnat online, în premieră, din cauza COVID-19

fonduri-europene

În premieră, un contract de finanțare pe fonduri europene a fost semnat în format electronic, la Galați, din cauza pandemiei de coronavirus. Este vorba despre un proiect privind extinderea unui complex de agrement pentru pescari, semnat de președintele Consiliului Județean în fața unui computer.

Din cauza măsurilor luate pentru combaterea răspândirii coronavirusului, reprezentanții Consiliului Județean Galați au anulat ceremonia de semnare a contractului de finanțate pentru Balta Zătun, iar acesta a fost semnat în format electronic de președinte Consiliului Județean, Costel Fotea, aflat singur în sală, în fața unui computer, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Ordin dat de Marcel Vela: ‘se suspendă internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente’ .

„Se poate și electronic, sper să scăpăm de aceste mormane de hârtii. Am semnat un contract de finanțare cu fonduri europene, contract pe care îl trimitem Ministerului Agriculturii, deci, se poate. Suntem în plină criză provocată de acest virus, luăm măsuri ca să îi apărăm pe cei de lângă noi, să ne apărăm pe noi, dar activitățile importante nu pot fi oprite. Este un proiect european, vom construi un loc de agrement modern de care ne vom folosi când vom ieși din această criză”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Complexul de agrement Zătun, aflat la ieșirea din orașul Galați, va fi extins cu ajutorul finanțării obținute prin Programul Operațional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime. Este vorba despre un proiect privind amenajarea și modernizarea în scop turistic și de agrement a infrastructurii cu specific pescăresc Balta Zătun, situată în zona Prut-Dunăre din județul Galați.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

Conform documentului, la Zătun vor fi construite nouă spaţii de cazare şi camping, trei foişoare de diferite dimensiuni, un spaţiu de joacă pentru copii și cinci pontoane pescăreşti.

Investiția este de 2 milioane de lei, din care aproximativ jumătate din sumă reprezintă finanțare nerambursabilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.