Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un CONTROVERSAT politician s-a însurat A TREIA OARĂ: SURPRIZĂ cine e soția cu 13 ani mai tânără

Încurcate sunt căile politicii, dar și mai încurcate sunt cele ale dragostei! Iar, când cele două fac casă, ceea ce iese e de poveste. Așa se întâmplă și în cazul primarului din Iași, Mihai Chirica, celebrul politician controversat care a avut curajul să se ia de Liviu Dragnea, șeful său din PSD.

Chirica s-a însurat, deși are 45 de ani, pentru a treia oară! A treia soție e însă, surpriză, o fostă colegă din primărie, Cristina Popa, cu 13 ani mai tânără. Potrivit reporteris.ro, cununia civilă ar fi avut loc la începutul acestei luni, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa.

Citește și: Fiica lui Adrian Enache și-a arătat sânii: Cum sunt după ce a fost tăiată de violator / FOTO

Cristina Popa a lucrat în Primăria Iaşi, la direcţia Proiecte Europene și are o relație cu primarul de aproape patru ani.

Familia tinerei deţine o firmă de produse lactate. „Şi dacă s-au căsătorit, ce? Este treaba lor, relaţia lor, nu priveşte pe nimeni. Ştiu puţini oameni despre asta, ceremonia a fost condusă de primarul din Târgu Neamţ. Au avut puţini invitaţi, a fost alegerea lor să fie foarte discreţi. Au făcut totul fără mare petrecere”, spune soacra primarului, Maria Popa, citată de reporteris.ro.

Citește și: VIDEO HOT Charlize Theron, GOALĂ cu soțul lui Penelope Cruz

Aceasta deţine o afacere în comuna Urecheni din apropiere de Târgu Neamţ. Într-o declaraţie de avere postată pe pagina Primăriei Iaşi în 2013, Cristina Popa menţionează că deţine mai multe proprietăţi în judeţul Neamţ, terenuri agricole şi intravilane, moştenite împreună cu mama sa, Maria Popa. De asemenea, la acea dată, Cristina Popa avea în proprietate două apartamente în municipiul Iaşi, şi un altul în Târgu Neamţ, acesta din urmă fiind moştenit împreună cu Maria Popa. Cristina Popa a renunţat la funcţia de inspector de specialitate din Primăria Iaşi, lucrând acum în mediul privat. Mihai Chirica şi Cristina Popa aşteaptă un copil, potrivit reporteris.ro, noua soţie fiind însărcinată în luna a cincea.

Citește și: ȘOCANT O bătrână de 80 de ani a fost VIOLATĂ de cel care venise să-i cumpere țuica

Chirica mai are trei copii din primele două căsătorii. Potrivit aceluiaşi cotidian, până în anul 2012, actualul primar a fost căsătorit cu Ana Maria Fodoreanu şi au împreună două fete. Totodată, Chirica a mai fost căsătorit cu Roxana Olăeru, care acum este şef serviciu la Ecopiaţa, şi alături de care are un copil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.