Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o ambulanță

AGERPRES
spital 112 smurd

Un copil de 12 ani a ajuns sâmbătă la spitalul din Bistrița după ce a fost lovit, la Năsăud, de o ambulanță. Copilul era pe bicicletă și a tăiat calea autospecialei, potrivit Mediafax.

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud din orașul Năsăud, care mergea la un caz având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a lovit un copil de 12 ani care se plimba pe bicicletă pe Drumul Național 17C și a virat brusc în fața ambulanței.

Citește și: Dâmbovița: Incendiul izbucnit la un depozit de substanțe chimice a fost stins

„Pe DN17C, în orașul Năsăud, un copil de 12 ani, care se deplasa pe bicicletă, pe direcția de mers Năsăud-Salva, a fost accidentat de o autospecială. Conform verificărilor efectuate la fața locului, se pare că băiatul ar fi efectuat un viraj brusc spre stânga, moment în care a fost accidentat de o autospecială care circula pe aceeași direcție. Aceasta se afla în misiune și avea semnalele luminoase în funcțiune. Copilul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

La prima vedere, copilul are răni ușoare, dar medicii au decis să fie transferat la spitalul de urgență din Bistrița pentru investigații.

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Annabella Muzsi, a declarat că în accident a fost implicată o ambulanță B2 care mergea la o misiune, iar copilul pe bicicletă a tăiat calea ambulanței.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.