Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil de 10 ani, din Sibiu, a fost dat dispărut de familie: A mers la școală și nu s-a mai întors acasă

politie bun

Update

Minorul de 10 ani care a dispărut marţi, fiind căutat de poliţişti, a fost găsit în apropiere de casă, a anunţat IPJ Sibiu.

"Minorul a fost găsit de către poliţişti în apropiere de domiciliu, în zona cartierului Ţiglari. Din primele verificări nu rezultă indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni, copilul declarând că s-a aflat la un prieten, în municipiul Sibiu. Minorul va fi încredinţat familiei", a precizat sursa citată.

Știrea inițială

Poliţiştii caută un minor de 10 ani care a plecat de la şcoală într-o direcţie necunoscută şi nu a mai revenit, informează marţi seara IPJ Sibiu.

"În seara zilei de 12 octombrie, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 8,00, fiul său minor, Ştefan Nicolae, în vârstă de 10 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat de la şcoală, din acelaşi municipiu, într-o direcţie necunoscută, fără a se mai întoarce acasă", se arată într-un comunicat remis de IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, semnalmentele băiatului sunt următoarele: înălţime 160 cm, greutate 46 de kg, ochi verzi, păr brunet, scurt.

În momentul plecării, minorul purta echipament sport de culoare neagră, hanorac negru, încălţăminte sport de culoare albă, ghiozdan albastru.

Semne particulare: tatuaje pe ambii umeri cu inscripţia "Tatăl meu" şi un desen reprezentând o inimă, precum şi inscripţia "Ali".

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.