Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Un copil de 11 ani este căutat cu disperare de autorități în râul Telejan: a fost văzut cum a intrat în apă și nu a mai apărut

RTV.net
raul jiu

UPDATE 2: Copilul care s-a înecat, duminică după-amiază, în râul Teleajen nu a răspuns manevrelor prelungite de resuscitare, fiind declarat decedat, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Violeta Tănase.

UPDATE 1: Copilul care s-a înecat, duminică după-amiază, în râul Teleajen a fost găsit în stop cardio-respirator, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, informează Agerpres. Potrivit sursei citate, băiatul a fost găsit de persoanele care ajutau la căutarea acestuia.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un echipaj de scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a fost solicitat pentru căutările efectuate în cazul băiatului de 11 ani care s-ar fi înecat, duminică, în râul Teleajen, informează Agerpres.

Citește și: Vreme rea se întoarce! Meteorologii au emis cod GALBEN de averse și vânt în Muntenia și Oltenia

Potrivit ISU Prahova, suprafaţa de căutare este de circa 3.000 mp luciu de apă, iar adâncimea variază de la 0,5 până la 3 metri.

Incidentul s-ar fi petrecut în zona podului de la intrarea în localitatea Bucov, primele date arătând că băiatul nu era însoţit de părinţi şi ar fi fost văzut de un alt copil în timp ce a sărit în apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.