Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil de 2 ani a murit în Italia din cauza unei supradoze de droguri

Un copil de 2 ani a murit în Italia din cauza unei supradoze de hașiș. Mai mult, în părul copilului au fost găsite urme de cocaină și heroină.

Nicolò, 2 ani, ajunsese inconștient la spital, în Belluno, un oraș din regiunea Veneto, și a murit pe 28 iulie. Autopsia a stabilit că micuțul a murit din cauza unei supradoze de hașiș, iar în părul său au fost găsite urme de cocaină și heroină, scrie Il Resto del Carlino.

Tatăl copilului - Diego Feltrin, în vârstă de 43 de ani - este cercetat pentru omor prin imprudență, deși există încă multe părți neclare în anchetă. Bărbatul a povestit că băiețelul înghițise o "substanță ciudată în parc”, însă în locuința lui anchetatorii au găsit hașiș, conform Mediafax.

Tatăl însuși, pădurar, a fost cel care l-a adus pe copil la urgențe, alarmat pentru că nu reușea să-l trezească pe copil după somnul de după-amiază. La câteva ore de la spitalizare, inima copilului a încetat să bată.

Anchetatorii nu au găsit nicio substanță toxică în parcul indicat de tată, iar urmele de cocaină și heroină care au reieșit în urma autopsiei ar sugera că drogurile ar fi putut fi în locuința în care stătea cu părinții săi.

În plus, urmele de cocaină și heroină găsite în părul copilului arată că Nicolò a mai intrat în contact cu aceste droguri și cu alte ocazii.

Invitat să se supună analizei de păr, tatăl copilașului s-a prezentat complet ras în cap, făcând imposibilă efectuarea testului. Mama lui Nicolò - care lucra în momentul tragediei - ar fi refuzat să se supună testului antidrog: întrucât nu era anchetată, refuzul a fost legitim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.