Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil de 5 luni, în stare gravă, a fost transportat de la Galaţi la Bucureşti cu un elicopter SMURD

Facebook
elicopter smurd

Un copil de 5 luni, în stare gravă, a fost transportat, joi, de la Galaţi la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Copilul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, potrivit news.ro.

”Elicopterul aflat în serviciu la Bucureşti a îndeplinit cu succes o misiune SMURD, pentru salvarea unui copil în vârstă de 5 luni, diagnosticat cu hematom subdural. Copilul a fost preluat de la Galaţi şi transferat de urgenţă la Bucureşti, unde a fost predat medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu», a transmis, joi, Inspectoratul General al Aviaţiei din MAI.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

Sursa citată a precizat că pe tot parcursul zborului, care a durat aproximativ o oră, copilul a fost asistat şi monitorizat de o echipă medicală specializată din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, acesta fiind predat în siguranţă medicilor din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.