Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un copil din Marea Britanie câștigă aproape 400.000 de dolari din vânzările NFT fără un cont bancar

scotteaugenbaum.com
blockchain criptomonede bitcoin

Un băiat de 12 ani din Londra ar fi câștigat aproape 400.000 de dolari vânzând o serie de jetoane nefungibile (NFT) în timpul vacanțelor școlare.

Într-un interviu acordat Geo.tv, Benyamin Ahmed și-a exprimat entuziasmul în legătură cu posibilitatea de a câștiga bani online prin vânzarea de opere de artă NFT „fără a avea un cont bancar”. Opera de artă a lui Ahmed a atras atenția pe Twitter și în cele din urmă a devenit virală.

Ahmed și-a folosit vacanțele școlare pentru a crea și simboliza imagini digitale cu emojis de balenă denumite „Balene Ciudate”, care au fost apoi vândute sub formă de NFT-uri online. Anterior, copilul tokenizase un set de artă inspirat de Minecraft, care nu se vândea pe piață din cauza popularității reduse.

Imran Ahmed, tatăl băiatului, i-ar fi învățat pe Benyamin și fratele său să codeze de la vârsta de șase ani. În ciuda faptului că fiul său nu poate deschide un cont bancar din cauza limitărilor de vârstă, Imran a spus:

„Este extrem de creativ, nu are cont bancar și nici contabil, prin urmare își păstrează banii într-un blockchain online.”

Mai mult, tatăl a clarificat că veniturile raportate realizate prin vânzările NFT au fost convertite în Ether ( ETH ), indiferent de fluctuațiile de preț.

Recentul boom NFT a reintrodus, fără să știe, incertitudinea în ecosistemul cripto. După cum sa discutat într-un articol de opinie, peisajul NFT încă nu a stabilit o infrastructură care să respecte legile drepturilor de autor - atât pentru creatori, cât și pentru cumpărători, conform cointelegraph.com

content-image

Una dintre soluțiile pe termen lung pentru această problemă poate fi implicarea organizațiilor specializate în cunoașterea drepturilor de autor în dezvoltarea NFT. Cu toate acestea, experții susțin că această mișcare va ajunge să împiedice accesibilitatea vânzărilor NFT atât pentru artiști, cât și pentru cumpărători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.