Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cort în care se cultiva cannabis a fost descoperit în urma unor percheziții desfășurate în județul Vrancea

canabis

Un cort în care se cultiva cannabis a fost descoperit în urma unor percheziții desfășurate în județul Vrancea pentru combaterea cultivării și consumului ilicit de droguri de risc, anunță MEDIAFAX.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit o cultură indoor de cannabis, cu nouă plante aflate în diferite stadii de dezvoltare, și au confiscat 300 de grame de masă vegetală de cannabis, 2.050 de lei, 280 de euro, două telefoane mobile, înscrisuri și mai multe semințe de cannabis.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

De asemenea, a fost descoperit un cort folosit pentru cultivarea plantelor de cannabis, dotat cu lămpi, ventilatoare, stabilizatoare de tensiune și fertilizatori.

Bunurile au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Primele informații arată că un bărbat din comuna Mera și unul din localitatea Suraia ar fi comandat, de pe mai multe site-uri de profil, semințe de cannabis, pe care le-ar fi cultivat la domiciliul lor.

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura controlului judiciar, ei fiind acuzați de infracțiunea de cultivare și consum ilicit de droguri de risc.

Citește și: Traian Băsescu s-a trezit cu plângere penală, după semnalul apocaliptic dat Poliției și Jandarmeriei

Perchezițiile au fost făcute de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.