Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un covăsnean de 32 de ani care a fugit de la locul accidentului, după ce a lovit mortal o persoană în comuna Turia, propus la arestare preventivă

decizie instanta

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care joi seară a accidentat mortal o persoană pe raza comunei Turia, după care a părăsit locul accidentului, este cercetat pentru ucidere din culpă, acesta urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, potrivit agerpres.ro.

"Joi seară poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel prin 112, despre faptul că pe raza comunei Turia, o persoană ar fi fost accidentată mortal. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi au identificat la faţa locului corpul fără viaţă al unui bărbat de 63 de ani (...) În mai puţin de două ore de la primirea apelului, poliţiştii au identificat atât autoturismul implicat, cât şi pe cel care l-a condus la momentul producerii evenimentului. Din cercetările efectuate până la acest moment s-a stabili că, în timp ce conducea autoturismul în cauză, bărbatul de 32 de ani a surprins şi accidentat mortal victima care se afla pe partea carosabilă. La momentul depistării şoferul nu a putut fi testat cu etilotestul din cauza stării avansate de ebrietate, astfel că a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.