Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut om de afaceri din domeniul medical devine patron de presă: s-a vândut unul dintre cele mai citite ziare locale

dan fitrman

Omul de afaceri Dan Fiterman va prelua începând cu 1 septembrie compania care editează Ziarul de Iaşi, el precizând că îşi propune să dezvolte produse editoriale noi. Dan Fiterman deține rețeaua privată de sănătate Arcadia și producătorul de medicamente Fiterman Pharma.

Ziarul de Iaşi anunţă pe pagina online că Dan Fiterman, unul dintre proprietarii grupului de firme care-i poartă numele, intră pe piaţa media din Iaşi, urmând ca de la 1 septembrie să deţină compania care va edita "Ziarul de Iaşi", notează news.ro.

"Societatea are nevoie de o presă sănătoasă, aşa cum are nevoie de oameni sănătoşi. Media trece acum printr-un moment de tranziţie generat de schimbările tehnologice. Este un punct de cotitură care schimbă peisajul informaţional şi pune în evidenţă nevoia de repere. (…) Voi investi în presa de mâine, în modernizare şi în dezvoltarea conţinutului editorial de calitate. Acesta este un bussiness de sănătate socială şi este pe termen lung. Vom dezvolta produse editoriale noi, vom acorda o atenţie sporită mediului de afaceri şi vom dinamiza politica de vânzări şi monetizare", a declarat Dan Fiterman.

El susţine că nu va face schimbări în politica editorială.

La rândul său, redactorul şef Toni Hriţac, care a deţinut pachetul majoritar la compania care editează ziarul, spune că parteneriatul cu Dan Fiterman vine "la locul şi momentul potrivit".

"Mare parte din presă s-a tabloidizat, iar reţelele sociale au divizat societatea. ”Ziarul de Iaşi” a rămas un canal media de calitate, un liant comunitar axat pe valori solide, practici deontologice şi sinceritate. Parteneriatul cu Dan Fiterman vine la locul şi momentul potrivit pentru a aborda performant noile provocări ale tehnologiei. Un nou site, întărirea echipei editoriale, noi abordări în zona de business, videopodcast şi debating sunt câteva dintre obiectivele prioritare pe care ni le-am propus", a spus Toni Hriţac.

Dan Fiterman deţine afaceri în domeniile farmaceutic, medical, imobiliare şi HoReCa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.