Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut prezentator TV din România, anunț ȘOCANT: 'Sunt copleșit de boli. Ce păcat că nu există indemnizație pentru murit'

Elainealtar.wordpress.com
presa

Un celebru prezentator TV din România trece printr-o perioadă grea! Jurnalistul Doru Braia a postat pe contul de socializare un mesaj tulburător.

Prognoza METEO: Canicula revine în forță. Care sunt zonele vizate

„După ce vă tot scriu despre voi și, preponderent, despre alții vrute și nevrute, să vă scriu ceva și despre mine (treceți-le la nevrute!): Sunt copleșit de boli, pensioara din Germania (400€) îmi este condiționată de o asigurare de Sănătate de aici, pentru perioada 1997-2010, pe care „Casa” însă nu o are în evidențe (românești, desigur), iar eu nu o pot dovedi, pentru că „angajatorii” au dispărut sau au fost incorecți. Pensie românească, să nici nu mă gândesc! Se pare și că am „prestat” mediatic degeaba în ultimii 20 de ani (plătit fiind, din necunoaștere, ca o femeie de serviciu) și am ajuns, iată, ca om cinstit, credeți-mă!, într-o postură pe care nu mi-aș fi putut-o imagina vreodată ! Ce păcat că nu există vreo indemnizație pentru murit ! Aș încasa-o și basta !…”,  a scris Braia pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.