Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cunoscut teolog le dă anchetatorilor de la Caracal soluția - MINUNE: Cum poate fi convins Gheorghe Dincă să mărturisească tot

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Teologul Valentin Gruia le dă anchetatorilor de la Caracal soluția minune - După ce vreme de aproape o lună oamenii legii au încercat în zadar să adune probe pentru a demonstra moartea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, însă fără succes, cunoscutul teolog le propune anchetatorilor o nouă soluție.

Citește și: Judecătorul Cristi Danileț a IZBUCNIT la adresa asociațiilor care apără familii și copii: 'Dacă un gay ar fi agresat copiii ar fi fost nenorocire'

"Vă spun un lucru extrem de important. Până când Gheorghe Dincă nu va fi împărtășit de un preot cu Trupul şi Sângele Domnului nostru Iisus Hristos și diavolul să plece din el... nu va mărturisi adevărul.

Din cunoștiințele mele, legea îi permite unui arestat să aibă și asistență religioasă. Sunt preoți care răspund de oamenii din penitenciare, precum și de cei din aresturile preventive. Niciunui om nu i se poate îngrădi acest drept garantat de Constituție" , a spus Teologul Valentin Gruia, conform Spynews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.