Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cuplu olandez, prins în timp ce încerca să vândă pe internet caşcaval furat, în valoare de 40.000 de euro

Artmark
licitatie online

După ce 300 de roţi de caşcaval valorând 40.000 de euro au fost furate dintr-o fermă olandeză, doi tineri din această ţară au fost prinşi în timp ce încercau să vândă pe internet o parte din produsele sustrase, a anunţat marţi Poliţia din oraşul Lichtenvoorde, citată de DPA, potrivit Agerpres.

O femeie de 19 ani şi un bărbat de 21 de ani nu au ţinut cont de faptul că fiecare roată de caşcaval, cântărind 12 kilograme, era marcată individual.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

"Cu ajutorul timbrelor pentru brânzeturi şi a numărului individual aplicat pe fiecare dintre roţile de caşcaval, am putut să dovedim că aceste produse făceau parte din lotul furat", a declarat producătorul de brânzeturi Johannes Weenink pentru cotidianul Algemeen Dagblad.

Până acum, Poliţia olandeză a confiscat doar 10 dintre cele 300 de roţi de caşcaval sustrase. Poliţiştii îşi vor continua cercetările pentru a afla dacă cei doi tineri au încercat doar să vândă acele produse sau dacă sunt chiar ei autorii furtului.

Caşcavalul furat, denumit adeseori "aurul galben" în Olanda, urma să fie tranşat şi introdus în pachetele de Crăciun pe care proprietarii companiilor olandeze le oferă în mod tradiţional angajaţilor lor în semn de mulţumire pentru munca depusă în ultimul an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.