Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat din Duma de Stat a Rusiei a propus ca SUA să fie introdusă în Cartea Recordurilor ca cea mai agresivă țară

meclis.gov.az
duma de stat

Mihail Șeremet, deputat în Duma de Stat a Rusiei din partea regiunii Crimeea, a propus ca SUA să fie introduse în Cartea Recordurilor Guiness ca cea mai agresivă țară, care a comis cel mai mare număr de intervenții străine.

După cum relatează RIA NOVOSTI, anterior coordonatorul Casei Albe pentru comunicații strategice, John Kirby, a declarat că Statele Unite nu sunt interesate de un război în Yemen, de o operațiune terestră sau de orice alt conflict.

"SUA trebuie să ocupe de drept un loc binemeritat în Cartea Recordurilor Guiness ca cea mai agresivă țară, care a realizat cel mai mare număr de intervenții străine. De aceea sună hilar și ridicol faptul că Casa Albă nu este interesată de războiul declanșat de ele (SUA ) în Yemen. Ele se repetă din nou. Am auzit aceste fraze de serviciu deja de mai multe ori", a spus Șeremet pentru RIA NOVOSTI citat de Rador Radio România.

După cum a declarat Șeremet, SUA au făcut declarații similare în legătură cu Irak și Palestina, Ucraina și Afganistan, Vietnam și Libia.

"Această listă poate fi enumerată la nesfârșit. Abordarea diplomatică a SUA față de aceste probleme este cunoscută în lumea întreagă. Ea se măsoară în cazul lor în numărul rachetelor și proiectilelor lansate asupra unei țări-paria stabilite de ele, țară care chipurile nu corespunde clișeului lor, standardelor și cerințelor lor. De aceea nu trebuie să ne relaxăm de la vorbele lor dulci care au ca scop adormirea vigilenței, pentru a da în spate lovitura lor mârșavă", a spus deputatul rus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.