Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat, fost membru PNL și ALDE, a trecut la PSD

Traseism_politic

Deputatul Eusebiu Pistru, ales în Parlament pe listele PNL şi membru ALDE în ultimii ani, şi-a anunţat, miercuri, înscrierea în PSD Arad, unde va deţine funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, dar va fi şi candidat pentru un nou mandat în Parlament.

Eusebiu Pistru şi-a anunţat adeziunea la PSD în cadrul unei conferinţe de presă organizate de PSD Arad, la care au mai fost prezenţi senatorul Mihai Fifor, preşedintele organizaţiei judeţene, şi deputatul Florin Tripa.

"Am luat decizia de a mă alătura PSD Arad deoarece cred că este partidul care poate să ofere o alternativă la PNL. Cu siguranţă, împreună cu Mihai Fifor şi Florin Tripa ne vom bate pentru Primăria municipiului Arad şi pentru Consiliul Judeţean Arad", a spus Pistru, potrivit Agerpres.

Citește și: Mică amnistie pentru primării, adoptată în Parlament: restanțierilor li se anulează dobânzile până la sfârșitul anului

Întrebat cum de a trecut de la dreapta spectrului politic la stânga, Pistru a răspuns că "în ziua de astăzi partidele sunt centru-dreapta, centru-stânga". "Ambele partide mari, PNL şi PSD, au început să facă mult mai multe acţiuni sociale, deoarece în România avem în continuare mulţi asistaţi social. Nu doar PSD are aceste acţiuni, ci şi cei de la PNL", a adăugat deputatul arădean.

El a adăugat că în urma înscrierii la PSD Arad s-a luat decizia, în organizaţie, să primească o funcţie de vicepreşedinte şi să fie candidat pentru Camera Deputaţilor de pe locul doi al listei, primul loc urmând să fie ocupat de Florin Tripa.

Eusebiu Pistru a fost unul dintre liderii marcanţi ai fostului Partid Democrat-Liberal (PDL). El a fost şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, dar şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Eusebiu Pistru a fost reales în 2016 deputat PNL (partid în care a ajuns prin fuziunea cu PDL), iar în decembrie 2017 s-a înscris în ALDE, unde a fost membru până în aprilie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.