Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un deputat liberal din Prahova şi-a deschis birou parlamentar în Sălaj

PNL

Răzvan Prişcă, deputat ales pe listele PNL Prahova, şi-a inaugurat, vineri, un cabinet parlamentar în judeţul Sălaj, în sediul din Zalău al organizaţiei judeţene a liberalilor. Deputatul a precizat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a ales să-şi deschidă acest cabinet în Sălaj după ce anterior, vreme de doi ani, a fost consultant politic pentru organizaţia PNL Sălaj, ataşându-se de oamenii şi locurile din judeţ

"Una din organizaţiile cu care am lucrat ca şi consultant politic multă vreme, peste doi ani de zile, a fost organizaţia din Sălaj, unde am găsit oameni deosebiţi, oameni care-şi doresc să facă politică pentru binele comunităţii. (...) Am găsit un spirit. Eu fiind ardelean, fiind clujean, am găsit acest spirit de Ardeal care în alte părţi a fost întinat de vuietul oraşelor mari, de dinamica vieţii moderne. Aici am găsit parcă ultimul lor de ardelenism din acela pur, de suflet. În doi ani în care am umblat prin toate colţurile din Sălaj m-am ataşat şi de locuri şi de oameni. (...) Începând de astăzi, îmi inaugurez un cabinet parlamentar care va funcţiona aici, în sediul PNL Sălaj din Zalău, dar prin care vreau să intru în contact cu absolut toţi zălăuanii, absolut toţi şimleuanii, abolut toţi jibouanii, cei de pe Valea Someşului, Valea Barcăului şi împreună să reuşim să construim din organizaţia PNL una din cele mai puternice din ţară şi din Sălaj un judeţ care să nu mai fie ruşinea Transilvaniei şi ruşinea României", a declarat Răzvan Prişcă, la Zalău, conform Agerpres.

Acesta a adăugat că va stabili în perioada imediat următoare programul de audienţe pentru cabinetul său, dar şi că îşi doreşte să fie în primul rând pe teren, în mijlocul locuitorilor judeţului. Singurul parlamentar PNL din Sălaj este deputatul Lucian Bode, preşedintele organizaţiei judeţene a liberalilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.